PÄÄLAVAN PUHUJAT 2019

TUOMAS LAMPÉN
TUOMAS LAMPÉN
Maajohtaja, OnePlus Suomi
OnePlus Suomen maajohtajana Tuomaksen vastuulla on yrityksen myynnin ja markkinoinnin johtaminen Suomessa. Aiempaa työkokemusta hänellä on Microsoftilta ja Nokialta, jossa hän toimi tuotemarkkinoinnin parissa.
AINO-KAISA SAARINEN
AINO-KAISA SAARINEN
Pääsihteeri, Salpausselän kisat
Hollolasta kotoisin oleva Aino-Kaisa Saarinen on viime vuonna uransa lopettanut suomalainen ex-hiihtäjä. Hän on moninkertainen maailmanmestari sekä olympiamitalisti. Nykyään Aino-Kaisa Saarinen toimii Salpausselän kisojen pääsihteerinä ja ohessa myös tapahtumayhtiö Lahti Eventsin vastaavana tuottajana.
MERJA YLIPAAVALNIEMI
MERJA YLIPAAVALNIEMI
Liiketoimintajohtaja, Provincia Oy
Merja on henkilöstöjohtamisen liiketoimintajohtaja Provincia Oy:ssa, joka tarjoaa talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita yrityksille. Aiemmin hän on työskennellyt HR-asiantuntijana muun muassa Hyvinkään kaupungilla ja Janakkalan kunnalla. Merjalle onkin kehittynyt erinomainen näkemys HR:n merkityksestä organisaatiolle.
RIKU ROUTO
RIKU ROUTO
Yrittäjä, Ace Corner Finland, Riku Motor ja Suomen Moottoripyörämuseo
Tämä kokenut konkari on toiminut alalla jo vuodesta 1980 ja ensimmäinen Riku Motor perustettiin vuonna 1985. Vuosikymmenten kokemus ja laaja verkosto on mahdollistanut monia asioita. Rakkaus moottoripyöriin elää yhä ja yrittäjänä Rikulla on monta yritystä pyöritettävänään.