TIETOA

Maailma muuttuu, työ sen mukana.

Työpaikan vaihtaminen paremman perässä ja uudelleen kouluttautuminen on yleisempää kuin koskaan ennen. Pelkkä työ ei enää riitä: työ halutaan kokea merkityksellisenä ja itselleen tärkeänä. Työkulttuurin muutos ja digitalisaatio vaikuttavat tällä hetkellä voimakkaasti jokaiseen toimialaan. Ovatko työpaikat todella katoamassa, vai synnyttääkö muutos uusia mahdollisuuksia? DuuniExpo on mukana muutoksessa.

DuuniExpo on Lahden ammattikorkeakoulun opiskelijoiden järjestämä verkostoitumis- ja rekrytointitapahtuma, joka tuo yhteen eri toimialojen yritykset, työ- ja harjoittelupaikkaa etsivät opiskelijat, yrittäjät ja sellaiseksi aikovat, sekä kaikki työuristaan kiinnostuneet unelmien jahtaajat.

Tulevaisuuden mahdollisuuksista, inspiraatiosta ja menestymisestä meille tulevat puhumaan Aino-Kaisa Saarinen – Pääsihteeri, Salpausselän kisat, Tuomas Lampén – Maajohtaja, OnePlus Suomi, Merja Ylipaavalniemi – Liiketoimintajohtaja, Provincia Oy sekä Riku Routo – Yrittäjä, Ace Corner Finland, Riku Motor ja Suomen Moottoripyörämuseo.

Paneeleissa keskustelevat muun muassa Teerenpeli Yhtiöiden toimitusjohtaja Anssi Pyysing, Lahden kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Milla Bruneau, Peikko Groupin kaupallinen johtaja Raimo Lehtinen, Game Changers projektin Ria Gynther, Total Secin toimitusjohtaja Hannu Vappula, tubettaja Tuure Boelius ja e-urheilun ammattilainen Jussi Perälä.

Yritysasiakkaille tarjoamme messupaikkaa tapahtumasta, joka tulee jäämään mieleen. Kun saman katon alle laitetaan ennätysmäärä yrityksiä, yhteistyökumppaneita ja messuvieraita: luvassa on kaikkien aikojen parhaimmat DuuniExpot.

Tervetuloa inspiroitumaan, Lahden Messukeskus 23.1.2019 kello 10.00 – 18.00.