PÄÄLAVAN PANELISTIT 2019

TUURE BOELIUS
TUURE BOELIUS
Tubettaja, näyttelijä ja laulaja
Multitalentti Tuure on laulaja, tubettaja ja näyttelijä. Hänet on nähty myös Tanssii Tähtien Kanssa- tanssiparketilla kisaamassa. Energinen ja innokas Tuure haluaa olla Suomen isoin poptähti: tavoitteiden eteen on tehtävä paljon töitä ja tähän hän kannustaa myös muitakin.
JUSSI PERÄLÄ
JUSSI PERÄLÄ
E-urheilun ammattilainen
Vuonna 2015 Jussi lopetti maineikkaan peliuransa Epiphany Bolt- nimisessä joukkueessa, joka oli myös Suomen #1- joukkue. Peliuran jäätyä taakse, hän on tehnyt alihankintatöitä System Specialistina suurille yrityksille ja satunnaisia e-urheiluselostuksia. Hän antaa myös asiantuntijakommentteja Ilta-Sanomille.
RIA GYNTHER
RIA GYNTHER
GameChan gers – Women in Game Industry
Ria työskentelee korkeakoulukentällä pelialan diversiteetin edistämisen parissa sekä toimii aktiivisesti alan kansallisissa ja kansainvälisissä verkostoissa. Työnalla Rialla on tällä hetkellä Lahden ammattikorkeakoulun GameChangers hanke sekä Internet ja pelitutkimuksen maisteriopintojen viimeistely.
ANSSI PYYSING
ANSSI PYYSING
Omistaja ja toimitusjohtaja, Teerenpeli Yhtiöt Oy
Vuonna 1994 perustetun Teerenpeli Yhtiöt Oy:n omistajaa ja toimitusjohtajaa Anssi Pyysingiä on vienyt eteenpäin vahva usko omaan juttuunsa. Teerenpeli Yhtiöt -konsernia onkin lähdetty rohkeasti laajentamaan uusilla ravintolakonsepteilla.
MILLA BRUNEAU
MILLA BRUNEAU
Puheenjohtaja, Lahden kaupunginvaltuusto
Lahtelainen Milla Bruneau on toiminut muun muassa Yellow Film & TV Oy:n operatiivisena johtajana ja vastaavana tuottajana. Lahdessa hänet saatetaan erityisesti tuntea Lahden kaupunginvaltuuston jäsenenä, jossa hän on toiminut jo vuodesta 2012 lähtien ja vuodesta 2017 lähtien sen puheenjohtajana.
RAIMO LEHTINEN
RAIMO LEHTINEN
Business Director, Peikko Group
Raimo on Business Director maailmanlaajuisesti toimivassa Peikko Groupissa. Hänellä on yli 25 vuoden kokemus liiketoiminnan kansainvälistämisestä, muutoksen hallinnasta sekä globaalista b&b mynnistä ja markkinoinnista. Nykyisin hänen vastuulleen kuuluvat globaalien projektien hallinta Peikko Groupissa.
HANNU VAPPULA
HANNU VAPPULA
Toimitusjohtaja, Total Sec
Vappula on vuodesta 2004 huolehtinut ihmisten turvallisuudesta. Hän on yksi Total Sec turvallisuuspalveluyrityksen perustajajäsenistä. Total Sec on onnistunut rautaisella ammattitaidollaan kasvattamaan yritystään myös koulutuksen sekä varustemyynnin pariin.